За Парола Плюс

Парола Плюс е създадена през 2009 година и специализира в писмени и устни преводи и легализация. С реализирани над 5000 проекта, за нас качественият превод, спазените срокове и адекватното обслужване са установен стандарт, който клиентите ни ценят и очакват от нас.

Качеството и професионализма на Парола Плюс не са само на думи:

    • сертификат за покрит европейски стандарт за качество на процеса на преводаческите услуги – EN 15038:2006
Сертификат за качество

Сертификат за качество и покрит европейски стандарт

Сертификат за коректна фирма

Сертификат за коректна фирма

  • официален партньор на МВнР, с договор за легализация и извършване на официални преводи на документи – подновен на 15.01.2013 година
  • Регистриран Администратор на лични данни, гарантиращ сигурността и конфиденциалността на предоставената информация

Освен преводи извършваме и легализация на документи от и за чужбина. Запознати сме с всички изисквания и процедури по заверка и легализация на различните видове документи. Предлагаме специални условия за превод на документи за кандидат-студенти и преводи и легализация на дипломи (ПАРОЛА СТУДЕНТ). На всички наши БИЗНЕС КЛИЕНТИ предлагаме „Договор за абонаментно обслужване“. Клиентите, подписали договора получават безплатно куриерско обслужване на територията на гр. София, право на отложено плащане, преференциални цени.

Парола_Плюс_Преводи_Легализация

5-те принципа на работа на Парола Плюс:

1. Професионализъм.

Нашият екип от висококвалифицирани преводачи и редактори са експерти в специфични области, което гарантира точността в превода на информацията от един език на друг. Голяма част от екипа ни са носители на езика или са се дипломириали или работили в съответната страна. За нас няма труден превод и винаги правим всичко възможност да оправдаем доверието на нашите клиенти.

2. Конфиденциалност.

Признаваме нашата етична и професионална отговорност към всеки клиент и за това всеки наш преводач спазва строг стандарт за поверителност. Парола Плюс е регистрирана като администратор на лични данни, което гарантира сигурността и конфиденциалността на информацията, която ни предоставяте. Постоянно актуализираме стандартите за поверителност в процеса на работа, а нашата високо защитена ИТ инфрастуктура гарантира максимална сигурност за всеки наш клиент.

3. Коректност.

Доверието е основен приоритет за нас, което градим чрез пълна прозрачност при процеса на работа. Добрият подход при управление на проекти и професионалното изпълнение гарантират коректно спазване на сроковете за завършването на всяка поръчка.

4. Индивидуален подход.

Знаем, че всеки клиент има различни изисквания и за това подхождаме към всеки проект индивидуално. Съобразявайки се с нуждите и потребностите на всеки отделен клиент, Парола Плюс предлага гъвкави и навременни решения.

5. Обратна връзка.

Отличната комуникацията в процеса на работа е ключ към успешното партньорство. Парола Плюс е на разположение да отговори на всеки ваш въпрос относно предлаганите услуги и изпълнението на поръчка.