Добре дошли в сайта на Парола Плюс

Нашата цел е да ви предоставим най-добрите преводачески услуги на разумни цени. За нас е важно да ви помогнем да постигнете своите цели в срок и да ви предложим точно това, от което имате нужда. Разгледайте нашите специални предложения по-долу:

Нашият екип от професионални преводачи има готовност да извърши преводи от всякакъв вид в комбинация от над 35 езика.

Ние сме на ваше разположение за:

На сайта ни ще намерите полезна информация във връзка с нашите услуги и процеса на превода и легализация на документи. Също така отговаряме на често задаваните въпроси на нашите клиенти.

Ние вярваме в прозрачност по отношение на ценообразуването, а удобството на клиента винаги е от най-голямо значение – за това ви предлагаме да поръчате онлайн и да спестите време и пари!

Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте, а се свържете с нас!

Парола Бизнес

За корпоративни клиенти. Предлагаме ви преференциални цени на два езика по избор. Бъдете сигурни, че винаги ще спазите крайните си срокове и ще получите професионално и качествено обслужване!

Парола Студент

За всички кандидатстващи в чужбина. Ние знаем, че процесът е сложен и труден и за това искаме да ви улесним. Възползвайте се от нашето специално намаление за студенти и си осигурете спокойствие, че документите ви за кандидатстване са изрядни!